RADIESTEZIJA

Pregled ter odprava blokad in drugih nepravilnosti v delovanju AVRE, MERIDIANOV IN GLAVNIH ČAKER.

Večina bolezni nastane in se razvija zaradi porušenega imunskega sistema in neuravnoteženega energetskega telesa, ki ga tvorijo AVRA, MERIDIANI in ČAKRE.

Vsaka naprava ali stroj za svoje delovanje  potrebuje neko vrsto energije, naj si bo to elektrika, bencin in podobno, človek pa za svoje delovanje – življenje - potrebuje poleg hrane in vode tudi življenjsko energijo, ki ji rečemo bioenergija, prana, či, ima pa tudi druga imena. Bioenergija je prisotna vse povsod okoli nas in seveda v hrani in pijači. Brez nje ne bi bilo življenja, zato ji tudi rečemo življenska energija. 

Pacientom razložimo pomen in delovanje  AVRE, MERIDIANOV IN 7 GLAVNIH ČAKER ter njihovo vlogo,  vpliv in pomembnost  na delovanje njihovega organizma. Pacient se sam odloči ali si želi pregled in odpravo ugotovljenih blokad in nepravilnosti v njegovem energetskem telesu. Pregled priporočamo, saj se dobro zavedamo kako pomembno za človeka je uravnoteženo energetsko telo za optimalno delovanje fizičnega telesa.

Običajno se za terapijo odločajo bolniki z boleznimi, ki jih uradna medicina ni uspešno pozdravila oziroma jih dalj časa pestijo težave in bolečine ter bolniki, ki pred operacijo iščejo možnost, da bi se ji izognili. Na terapijo se prijavljajo tudi bolniki, ki jih je minilo potrpljenje zaradi dolgih čakalnih vrst.

Štiri dnevno terapijo izvajamo v Zdravilišču Laško in v Radečah na Brunški Gori 13a.